Fina framgångar på FM-sprint

FM-sprint

Årets FM-sprint, i hjärtat av Hagalund i Esbo, bjöd på varierande och mångsidiga utmaningar som var omtyckta av deltagarna. Både tävlingskartan och -området fick beröm.

Under den senaste träningssäsongen har förbundet satsat en hel del på sprintträning och glädjande nog kan man se att den har burit frukt. Det blev en mängd medaljer och plaketter för FSO:arna, totalt fem medaljer och elva plaketter.

FM-knock-out sprint

Den andra upplagan av FM-knock-out sprint avgjordes under Kristi himmelsfärdsdag i Munksnäs i Helsingfors. Finländska mästerskapen avgjordes i fyra klasser, H21, D21, H18 och D18.

Av FSO:arna kom tyvärr ingen denna gång till A-final men till semifinal hade vi ett antal löpare. I H21 kom Emil Sevelius, OK77 och Emil Jansson, IF Brahe till seminfinal, i H18 kom Viktor West, IF Brahe till semifinal och i D18 kom Cecilia Nordgren, OK Trian och Saana Kajander OK Trian till semifinal.