FSOM och Storläger 2024

Bästa FSO-föreningar och -medlemmar! 

Nästa års tävlingskalender är fullspäckad i juli och augusti. Det betyder att den traditionella helgen för FSOM är fullbokad med WMOC och Fin5 som ordnas i Åbotrakten. 

På grund av detta bör vi hitta en annan helg för våra förbundsmästerskap som nästa år kommer arrangeras av OK Botnia och OK Terjärv i Kronoby. 

FSO-styrelsen och arrangörsföreningarna har diskuterat ärendet och beslutat att utföra en förfrågan till alla medlemsföreningar, samt deras medlemmar där ni nu får chansen att ge er syn på vilken tidpunkt som skulle passa bäst för er och er förening.  

Arrangörsföreningarna och FSO-styrelsen föreslår att förbundsmästerskapen ordnas endera helgen 26-28.7.2024 eller 23-25.8.2024. Parterna är medvetna om att de även under dessa helger ordnas andra stora orienteringsevenemang som kan påverka deltagarantalet (O-Ringen, LOW och Viestiliiga-deltävling), men hoppas ändå att FSOM prioriteras högst.

Förslaget att ordna Storlägret direkt efter FSOM skulle underlätta logistiken, arrangemangen och de flesta deltagarna finns även då färdigt på plats, samt skolorna har ännu inte då börjat. Storlägret kommer inte kunna ordnas i samband med det senare förslaget för FSOM. 

Efter att svarstiden tagit slut gör FSO-styrelsen i samråd med arrangörsföreningarna ett beslut i ärendet och slår fast tidpunkterna för förbundsmästerskapen och Storlägret.

Vi ber er vänligen svara på formuläret nedan. Svarstiden går ut 20.8.2023 kl.23.29!

FSOM och Storläger 2024

Svarstid till 20.8.2023.

Frågeformulär

Kategorier:
Okategoriserade