Kom med på årets första FSO:s kvartalsträff 12.3.

FSO vill inbjuda alla medlemmar på årets första FSO kvartalsträff, som går av stapeln lördagen den 12.3 och arrangeras på distans via Zoom. Kvartalsträffen börjar kl.18:30 och tar ungefär 1,5 timme. Den här kvartalsträffens program är en inspelad föreläsning med den svenska topporienteraren Gustav Bergman. Efter att vi sett på den inspelade föreläsning kommer Gustav att närvara live virtuellt på vårt möte och svarar på frågor och diskuterar med oss. Temat för föreläsningen är orienteringsteknik. Så passa på att anmäla er i tid och ställa frågor till Gustav.

Anmälningen sker via Lyyti och sista anmälningsdag är 10.3: Anmälningslänk

Zoom-länk:https://idrott-fi.zoom.us/j/85826489249?pwd=aFhpYUdTZUNXcEgxd253UVZjaWRxdz09

Meeting ID: 858 2648 9249

Lösenord: 244549

Finlands Svenska Orienteringsförbund (FSO) arrangerar varje kvartal digitala kvartalsträffar. Med kvartalsträffarna vill FSO komma närmare föreningar och skapa bättre och regelbunden kommunikation mellan förbundet och föreningarnar. Tanken med kvartalsträffarna är också att skapa ett starkare nätverk mellan FSOs medlemsföreningar.

Kvartalsträffarna är riktade för tränare, ledare och andra föreningsaktiva inom FSOs medlemsföreningar. På kvartalsträffarna tas upp aktuella teman kring träning och orientering.  Kvartalsträffarna ordnas ungefär 4-6 gånger om året.

Kategorier:
Okategoriserade