Seurapaitapäivä Föreningskläddagen 29.9.2020

Kampanjen Seurasydän flaggar för föreningsverksamhetens största styrka: gemenskapen. Seurasydän är hela idrottsgemenskapens gemensamma insats, som inte får luft under vingarna utan föreningarna och de föreningsaktiva.

Genom att delta och uppmuntra alla i er egen förening att vara med lyfter ni fram föreningens verksamhet och personer och berättar om alla fina saker man kan göra och uppleva i er förening.

Var med och flagga för just er förening

Den 29.9.2020 firas Seurapaitapäivä, fritt översatt till Föreningskläddagen. Då uppmanas alla finländare att gå till jobbet, skolan och andra aktiviteter i sin egen förenings spelskjorta, träningsdräkt eller supporterskjorta – eller på annat sätt klä sig i föreningens färger. Du kan vara med i kampanjen och bekänna din kärlek till din egen förening genom att klä dig i din förenings färger, ta en bild och ladda upp den på sociala medier under hashtaggarna #seurasydän #seurapaitapäivä och #idrottfi.

Ju fler föreningar och aktiva som deltar, desto högre ljuder föreningsverksamhetens röst. Lyft fram Seurasydän överallt: på er webbplats, i ert nyhetsbrev, i sociala medier, i Whatsapp-grupper, vid evenemang osv. Berätta hur er förening tänker vara med och uppmuntra alla medlemmar, supportrar och frivilliga att dela med sig av sina bilder och filmer. 

Jeanette Harf

Ansvarig för kommunikation, marknadsföring och evenemang
+35850 60 400
jeanette.harf@idrott.fi

Kategorier:
Finlands Svenska Idrott FSO Föreningsverksamhet