FSOM i skidorientering

FSOM i skidorientering avgjordes i helgen i Käinby i Vanda med OK77 och Rasti-Jyry som arrangörer. Här hittar ni tävlingarnas hemsidor med bl.a. resultat och bilder.

På lördagen avgjordes FSOM-mästerskapen i medeldistans och det var utmanande väderförhållanden för deltagarna, då det snö och blåst satte extra krydda på tävlingen. På söndagens långdistans var det i sin tur helt perfekta förhållanden med strålande solsken, vilket gjorde det extra njutbart i spåret.

Ett stort tack till arrangörerna som hade gjort ett stort jobb och sett till att spåren var i toppenskick. Även Vanda stad bör tackas får att de kört upp spåren för båda dagarna och det fanns gott om spår för bl.a. uppvärmning. Banorna fick även beröm, det var utslagsgivande och satte deltagarna på prov både fysiskt och tekniskt.

FSO vill än en gång tacka arrangörerna, alla funktionärer och alla deltagare för fina arrangemang och fina prestationer!

Tre män står bredvid varandra på en prispall i snölandskap. De är alla klädda i samma blåvit rock och håller FSO-medaljerna i sina händer.
Segrartrion på långdistansen i H21: 1. Emil Sevelius, OK77, 2. Antti Järvenpää, OK77, 3. Jonny Donner, OK77.

Kategorier:
Okategoriserade