FSO:s träningsgrupper och ungdomsgruppen 2023

Elit- och utmanargruppen

FSO har i samråd med TU (träningsutskottet) valt träningsgrupper för 2023. Glädjande var att ansökningarna till träningsgrupperna var många och totalt valdes 31 idrottare till träningsgrupperna.

Förbundets fokus för träningsgrupperna kommer inkommande säsong att ligga på att utveckla den fysiska löpkapaciteten, samt introducera idrottarna till mental träning. Träningsgruppernas verksamhet syns i årsklockan.

De idrottare som inte blivit antagna har möjlighet att delta i förbundets träningsverksamhet till självkostnadspris. Vi ber er vänligen meddela ert intresse i god tid på förhand och vilket läger det gäller.

För kommentarer eller feedback angående uttagningen av FSO:s träningsgrupper 2023, vänligen kontakta grenchef Otto Simosas (otto.simosas@idrott.fi/+358 40 564 9440)


Ungdomsgruppen

Ungdomsgruppens verksamhet är öppen för alla ungdomar i åldern 13-18 år och totalt sökte 44 idrottare till den. På våren 2023 kommer anmälan att öppnas på nytt ifall det finns flera intresserade som nu inte hann med. Ungdomsgruppen kommer ha tre egna läger under året och de syns i årsklockan. Även Leimauslägret i Tammerfors är till för ungdomsgruppen.

Vid eventuella frågor angående ungdomsgruppens verksamhet, vänligen kontakta grenchef Otto Simosas (otto.simosas@idrott.fi/+358405649440)

Kategorier:
Okategoriserade